На Тернопільщині незаконно встановлений МАФ не хочуть демонтувати (фото)

69457824_539361453472001_7575165052680929280_n

У Бучачі на вулиці Галицькій, 44 біля фасаду житлового будинку незаконно встановили МАФ. Все відбулося без згоди жителів та без дозвільних документів.

Жителі неодноразово зверталися до влади та працівників поліції, адже МАФ встановили без колективної згоди жителів будинку та без дозвільних документів. Міська рада прийняла рішення про демонтаж даної споруди 11 вересня, а з понеділка 16 вересня Бучацький ККП повинен був здійснити демонтаж. Жителі скаржаться на їхню роботу, адже робочий тиждень вже завершився, а змін і далі немає.

- А тим часом в будинку на вул. Галицька, 44, починаються проблеми через незаконно встановлену тимчасову споруду (ТС). Мешканці стверджують, що зовнішня стіна замокає, і от наслідки вологи на фото. На стіні в проекції ТС розміщена електрощитова, є небезпека потрапляння вологи туди, а якими можуть бути наслідки цього - не хочеться навіть думати... Жителі будинку дуууже хотіли би почути якусь конкретну відповідь від міської влади, від поліції - коли НАРЕШТІ незаконний МАФ буде демонтований? Чи може є частка правди у плітках, які стверджують, що все вже «порішали»?, - пише Анатолій Дубина у спільноті «Бучацькі справи».

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео