У Тернопіль завітає Макс Кідрук в рамках масштабного туру Україною

poster_v2_vTReUPU

Тернополян запрошують на презентацію роману Макса Кідрука з доповненою реальністю, яка відбудеться 25 вересня о 19:00 годині.

Макс Кідрук вирушив у масштабний тур Україною. Він презентує роман, який має назву «Доки світло не згасне назавжди». Також він анонсує буктрейлер, уривок, плейлист і мобільний додаток та обіцяє детальніше розповісти про це на заході.

– Ніякі жертви не варті спроб виправити минуле, адже безжальний світ завжди знайде спосіб примусити за них розплачуватися. Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим, – йдеться у анотації.

До слова, квитки можна придбати за посиланням.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео