У лідерському дербі другої ліги ФК «Поділля» перемогла «Медобори»

jaepxx

22 вересня, у Васильківцях в рамках 19-го туру чемпіонату області у другій лізі відбулося гусятинське дербі. Це була битва двох принципових суперників, адже саме цих два колективи є головними претендентами на чемпіонство.

Гра видалась насиченою, інтенсивною і багатою на події. В першому таймі поєдинок проходив більш-менш у рівному руслі. На початку опоненти обмінялись моментами. В середині першого тайму господарі відкрили рахунок, тут гості зробили подарунок, де один гравець не додав у передачі, інший не дав крок на зустріч м'ячу і Андрій Баліцький потужним ударом залишив ні з чим голкіпера «Медоборів» Тараса Беня (1:0). Зрівняти рахунок зеленяни могли зі стандарту, але після удару Ростислава Ціха за господарів зіграла стійка. І вже згодом «Медобори» пропустили другий м'яч. Гравець «Поділля» Іван Цимбалістий отримавши м'яча в центрі поля, немов на велосипеді проїхав повз кількох гравців Зеленого і вийшовши віч-на-віч з Тарасом Бенем відкотив на Андрія Баліцького. Тарас Бень був вже безсилий (2:0). А вже за дві хвилини «медоборісти» скоротили рахунок у матчі, отримавши право на пробиття пенальті. Сергій Полянчук впевнено розвів м'яча і голкіпера по різних кутах (2:1) Невдовзі супернагоду отримав Тарас Вахрів, який з 16-ти метрів пробив у хрестовину.

Другий тайм розпочався з атак гостей, які створили безліч нагод для того, щоб зрівняти рахунок у матчі. Степан Клекот добряче приклався до м'яча, завдавши разючого удару, однак кіпер «Поділля» Юрій Зянько дивом парирував м’яча. Вже згодом після удару Степана Клекота господарів вкотре виручила стійка, а добивання від Фархата Черкезова нейтралізував Юрій Зянько. Гості практично весь другий тайм тримали в лещатах господарів, які мали, лиш один гострий момент. Матч, у якому високий рівень гри і майстерності продемонстрували голкіпери обох команд, в якому територіальна перевага була на боці «Медоборів», але перемогу здобула команда ,яка забила більше м’ячів, в нашому випадку – це  «Поділля» з Васильківців, зазначає Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео