«Мені одній такої суми ніколи не зібрати» – кременчанка просить врятувати 15-річного сина (фото)

допомога

Майже з самого народження бореться із вадою серця 15-річний почаївчанин Богдан Климюк. Хлопчик народився здоровим, він довгоочікувана дитина, але у півтора місяці у нього виявили складне захворювання.

- Звертаюсь до усіх небайдужих людей. Мою сім`ю спіткало велике горе. Я довго чекала на своє щастя, своє сонечко, свого синочка Богданчика. Коли народився Богданчик, лікарі сказали, що все добре, дитина здорова. Але у півтора місяці, ми звернулись у лікарню з простудним захворюванням (так як я тоді думала). Але, коли дитину обстежили, нас просто шокували слова лікаря. У мого синочка виявили вроджену ваду серця, – розповідає мама Тетяна Климюк.

Першу операцію Богдану зробили у три місяці, проте виникли ускладнення. Хлопчик 38 днів пробув в комі. Мама думала, що втратила єдиного сина, але сталося диво.

- Я уже думала, що втратила свого синочка, але Господь почув мої материнські молитви та повернув мені мого синочка. Ми дуже довгий та важкий термін проходили реабілітаційний період. На сьогоднішній день, моя дитина знову потребує оперативного втручання на серці. Але ми цього зробити не в змозі, бо потрібна космічна для нас сума, це 60 тисяч гривень. Мені одній з хворою дитиною, ніколи таких грошей не зібрати. Тому прошу усіх небайдужих та добрих людей про допомогу. Допоможіть мені врятувати життя мого сина, прошу не будьте байдужі до нашої біди. Нам зараз кожна гривня дуже цінна. Усі виписки та документи по потребі можу надати. Я вірю і знаю що з вашою допомогою, моя дитина буде жити. Усім щиро дякую.

Усі охочі допомогти родині Климюків, можуть зробити це за номером картки ощадбанк – 6706350022667011 Климюк Тетяна Вікторівна. Зв’язатися з мамою Богдана можна за номером телефону: (098)-820-29-05.

Фото «Типовий Кременець»

Вибір читачів за тиждень

Відео