Дарія Шевченко

На Тернопільщині поліція проводила профілактику для водіїв (фоторепортаж)

У ніч на 29 вересня поліція Тернопільської області провела патрулювання у Лановецькому районі та Шумську. До екіпажу були залучені працівники патрульної поліції та роти особливого призначення, а також 5 службових автомобілів. Вони зупиняли водіїв та перевіряли, чи їздять кермувальники за правилами дорожнього руху, та проводили з ними профілактичні бесіди стосовно дозволеної швидкості та інших важливих питань.

Під час рейду було виявлено порушення та складено близько 10-ти адміністративних протоколів. Сюди входили такі правопорушення, як:

* відсутність документів (водійського посвідчення або страхового полісу);

* великий термін прострочення техпаспорта або страхового поліса;

* керування транспортним засобом неповнолітнім;

* несправність однієї із фар;

* керування автомобілем особою, яка була позбавлена водійських прав.

Загалом понад 75 водіїв у Лановецькому районі та Шумську пройшли перевірку патрульних. Крім того, інспекторами було здійснено рейд на любителів полювання. Оскільки зараз сезон відкритий, мисливці можуть допускати чимало порушень. Під час огляду було перевірено документи на зброю осіб, які займаються полюванням. Тут правопорушень не було виявлено.

Нагадаємо, що такі патрулювання будуть проводитись протягом двох місяців по районах і селах Тернопільської області. Така ініціатива, на думку поліцейських, має знизити рівень аварійності на дорогах.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«248170,248171,248172,248173,248174,248175,248176,248177,248178»]

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео