У Тернополі презентуватимуть особливі кишенькові книги

70783287_3612547452104222_7780175863332470784_n (1)

Книгарня «Є» та видавництво «Навчальна книга — «Богдан» запрошують на презентацію покетбуків Детективної аґенції «М»: «Падь» Сергія Синюка, «Вбивство в бібліотеці на Ринку, 9» та «Відплата» Віктора Янкевича, яка відбудеться у середу, 2 жовтня. Початок – о 19:00. Модерує Юрій Матевощук.

Ціна власної розгадки заплутаного історико-психологічного ребуса — десяток молодих життів. Ціна порядності й професіоналізму — особисте життя. Детектив «Падь» від Сергія Синюка — досвід дев’яностих, пронизливо актуальний і для сьогодення.

Недарма кажуть, що письменник мимоволі може напророкувати долю собі чи іншим, а то й передбачити явища чи події... Назва презентації детективів, котра виникла в автора спонтанно й дещо виклично, інтригуюче, зненацька стала дійсністю, справжнім жахом і для нього, й для гостей дійства, серед яких подибуємо чимало відомих в Україні особистостей. Але «бібліотекарі знають усе», то ж у цій повісті, як і в попередній, Юлія Левицька — бібліотекарка й детектив — зуміє розплутати тугий вузол родинних взаємин і, звичайно ж, розв'яже «Вбивство в бібліотеці на Ринку, 9» Віктора Янкевича.

Головна героїня детективної повісті Янкевича «Відплата» — бібліотекарка, яка, за збігом обставин, у чужому місті не просто зуміла віртуозно розкрити злочин, а й зустріла коханого. Та чи на щастя... Старовинний Кременець, у якому відбуваються події, слугує не просто тлом чи фоном зображуваного. Він — живий. Автор натхненно залюбить у нього кожного, хто читатиме.

Вхід вільний. Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео