Байковецька громада підписала угоду з Управлінням Державної міграційної служби України в Тернопільській області

a18cecc372834746fefba1245fab398f

У п’ятницю, 27 вересня, відбулось підписання Угоди про співробітництво між Управлінням Державної міграційної служби України в Тернопільській області та Байковецькою сільською радою.

Метою є організація співпраці в напрямку забезпечення якісного надання адміністративних послуг громадянам, зокрема у сфері забезпечення видачі паспорта громадянина України для виїзду закордон та паспорта громадянина України  у формі ID- картки.

Зараз ЦНАП Байковецької сільської ради надає 118 видів послуг. Але, як зауважив сільський голова Анатолій Кулик, в майбутньому ця кількість буде збільшуватися. Також він наголосив, що послуги населенню мають надаватись якісно, а працівники повинні працювати чесно і прозоро. Важливо знайти підхід до кожного клієнта, зуміти згладити усі конфліктні ситуації.

У свою чергу, начальник Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області  Ярослав Давибіда, зауважив, що особливою є робота з іноземцями. Тут важливо враховувати психологічні особливості особистості, враховувати її менталітет і бути особливо делікатним, надаючи послуги.

Для Байковецької громади підписання Угоди є знаковою подією,  адже створення умов за яких громадянин буде мати змогу замовити широкий пакет різних послуг не звертаючись в різні інстанції є одним із основних завдань поставлених перед керівництвом громади, інформують на сайті Байковецької громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео