Тернопіль має на кого рівнятися

ї

Безкоштовна програма підтримки молоді «Skills Lab: успішна кар’єра» стартувала в Миколаєві. Відтепер зробити крок назустріч до першого місця роботи може кожен охочий.

Спеціальна двомісячна програма «Skills Lab» має на меті розвиток і вдосконалення навичок, які необхідні молодим людям для побудови успішної кар’єри або початку власної справи. Учасники спершу обирають собі той чи інший напрям програми, а після цього проходять навчання у форматі майстер-класів soft skills від компаній-підписантів Пакту, місцевих роботодавців, експертів та підприємців.

Серед основних тематичних напрямків - тайм-менеджмент, фінансова та юридична грамотність, ведення переговорів, складання резюме, підготовка до співбесіди, а також складання канвасу бізнес-ідеї.

У якості фінальних робіт програми, учасники та учасниці презентують свої проекти, які вони розробили під час Skills Lab. За напрямком «успішна кар’єра» розробляють соціальні проекти для міста та громади, а на «власній справі» – бізнес-проекти для самозайнятості, в тому числі товари та послуги власного виробництва. Про це повідомляє управління молодіжної політики Миколаївської міської ради.

«Набір тривав декілька тижнів. Ми відібрали 30 учасників, які наступний місяць будуть працювати над прокачкою базових навичок майбутнього – розвивати критичне мислення, креативність, емоційний інтелект, будуть вчитися приймати рішення тощо. Все – задля гармонійного розвитку та подальшого працевлаштування. Бажаю учасникам виходити за рамки можливого, кидати собі виклики та досягати мети» – коментує регіональна координаторка програми «Skills Lab: успішна кар’єра» в Миколаївській області Тетяна Вязнікова.

Учасники програми протягом навчання відвідають шість інтерактивних занять, будуть вдосконалювати soft skills за допомогою вправ, практичних симуляцій та кейсів від тренерів, HR-менеджерів та представників компаній, а також отримають доступ до інтегрованого у навчання відео-курсу лекцій від представників провідних компаній, серед яких Метінвест, Укртелеком, Watsons, lifecell, Укренерго, Аперкон, UKRSIBBANK, Райффайзен Банк Аваль.

Під час завершення програми учасники зможуть представити свої резюме місцевим роботодавцям та отримати омріяне запрошення на роботу.

Фото: http://careerhub.in.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео