Тернополянам на замітку: топ-5 осінніх видів спорту

прогулянка

Якщо ви справді цінуєте спорт і здоровий спосіб життя, то чи стане на заваді погана погода? Сьогодні поговоримо про те, який вид спорту краще обрати восени. Адже ця пора року просто нашіптує: «спробуй щось нове!».

Очолює п’ятірку старий добрий друг – біг

Ранкова пробіжка не лише допоможе прокинутися вранці, а й зарядить вас енергією на цілий день. Активний біг не лише допоможе розпрощатись із зайвими кілограмами, а й зміцнить імунітет.

Кінним спортом можна не лише захопитися, а й жити одними думками про тренування

Психологи стверджують, що заняття кінним спортом покращують загальне самопочуття, а також допомагають боротися зі стресом. Особливо корисною буде кінна прогулянка осіннім лісом. Цей вид спорту триматиме вас в тонусі і принесе позитивні емоції.

Теніс дозволяє зняти емоційну напругу, яку ми накопичуємо в собі в осінній період

Заняття тенісом сприяють розслабленню м'язів.

Велоспорт теж не відстає

До кращих осінніх видів спорту можна віднести велопрогулянки (особливо за межами міста). У цю пору року вас не буде турбувати літня спека і палюче сонце, тому можна сповна насолодитися красою природи. Катаючись на велосипеді, ми зміцнюємо м'язи, насичуємо організм киснем, а також тренуємо витривалість.

Піший туризм найкраще підходить для осені та любителів активного гірського відпочинку

Саме ходьба є універсальним помічником у боротьбі із серцево-судинними захворюваннями, зайвими кілограмами, вона тренує серцево-судинну систему і легені, а також зміцнює імунітет. Щоб урізноманітнити своє осіннє дозвілля, не обов’язково відправлятися кудись далеко, можна спланувати похід в найближчий ліс чи парк, або ж спланувати вилазку до ближчого населеного пункту і насолодитися красою природи.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео