«Збруч-Агробізнес» несподівано переміг теребовлянську «Ниву»

70375409_2294598847457420_8814928502500360192_o

2 жовтня, підволочиський «Збруч-Агробізнес» у 5-му турі фінальної частини вищої ліги чемпіонату Тернопільської області у гостях діяв другим номером проти теребовлянської «Ниви», витримав масовані атаки суперника і в одному з моментів дочекався свого шансу та здобув несподівану перемогу – 1:0.

Матч розпочався дуже обережно з боку обох команд. Ніхто не хотів особливо розкриватися. У першому таймі були удари від гравців, як однієї, так і іншої команди, які особливої небезпеки не носили. Так тривало до  гарматного удару Богдана Слоневського, м’яч після якого прийняла на себе поперечина.

Другий тайм команда з Підволочиська почала непогано, правда до справжніх гольовий моментів справа довгий час не доходила. Натомість два удари головою з боку господарів з певними таки зусиллями ліквідувати голкіпер «Збруча» Сергій Чиж, котрий матч проводив з травмою руки. Ще в одному небезпечному епізоді теребовлянці пробили вище воріт. Загалом практично ідеальний матч видали оборонці гостей – Шум, Приян, Дубчак, а особливо центральний захисник Павло Данилюк, який став напевно кращим гравцем матчу. У цей час гості відповіли ударом з близької відстані Володимира Гайкового, після якого м’яч пройшов вище воріт, а потім їм вдалася зразкова атака за участю Богдана Кози та того ж Володимира Гайкового, який зумів відкрити рахунок у матчі (1:0). Богдан в останніх матчах знизив до себе вимоги і з’являвся на полі зазвичай з лавки запасних, натомість сьогодні проявив себе з кращої сторони.

В останні хвилини поєдинку господарі намагалися уникнути поразки, постійно нагнітали, але гості витримали атаки суперника і святкували до певної міри несподівану перемогу, яка значно збільшила їхні шанси в боротьбі за бронзові нагороди чемпіонату. Теребовлянська ж «Нива» за тур до завершення змагань забронювала за собою друге місце, а з ним і срібні нагороди, пише Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео