Міністерство економіки зареєструвало індустріальний парк «Chortkiv-West»

e0c7508a5bed8db417e4d5fc2aae5416

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства внесло до Реєстру індустріальних (промислових) парків індустріальний парк «Chortkiv-West» (Чортків), ініціаторами створення якого стала Чортківська міська рада.

Індустріальний парк «Chortkiv-West» створений на земельній ділянці площею 87,684 га, його функціональне призначення: металообробка та машинобудування, зокрема виробництво компонентів до автомобілів, електротехнічна промисловість і приладобудування; агропереробка; легка й харчова промисловість; деревообробна та меблева промисловість та інші галузі.

Індустріальний парк у Чорткові буде найбільшим у західному регіоні. Мер міста Володимир Шматько влітку поточного року презентував концепцію парку та повідомляв про готовність інвестора створити в індустріальному парку підприємство з переробки сільгосппродукції, інвестувавши в нього близько $700 млн. Повноцінне функціонування парку може створити до 7300 нових робочих місць.

Прес-служба Мінекономіки інформує, що на сьогодні до Реєстру індустріальних парків уже внесено 42 парки, при цьому в 17 обрано керуючі компанії, в семи - залучено учасників.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео