Віра Олександрович

Стадіон Тернопільського комбайнового заводу віддадуть «Чемпіону» (фото)

Основне

Проект рішення «Про надання в безоплатне використання стадіону за адресою: вул. Д. Лук’яновича, 8 комунального підприємства «Футбольний клуб «Тернопіль» оприлюднили на сайті мерії.

Автор цього документу – начальник міського Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Микола Круть.

Із метою популяризації футболу і здорового способу життя серед широких верств населення міській раді цього разу запропонують передати колишній стадіон комбайнового заводу, загальною площею 2,8 га, у безоплатне користування на 35 місяців громадській організації «Дитячо-юнацький спортивний клуб «Чемпіон Плюс». Це потрібно начебто для забезпечення якісного навчально-тренувального процесу для вихованців клубу.

Відповідно, адміністрація КП «Футбольний клуб «Тернопіль» повинна укласти договір із громадською організацією «Дитячо-юнацький спортивний клубу «Чемпіон Плюс». Контроль за виконанням цього рішення покладуть на постійні комісії міської ради із гуманітарних питань (голова – Володимир Місько), а також – із питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму (голова – Іван Зінь).

Виконавчий директор Дитячо-юнацького футбольного клубу «Чемпіон» Дмитро Андрієшин навіть фото з того стадіону оприлюднив на своїй сторінці у «Фейсбуці». Виявляється, там уже почали роботи із очищення території від бур’янів.

Втім, чи погодяться політики ухвалити такий документ? Напевно, так. Адже якогось підступу тут знайти важко: об’єкт віддають дітям для занять футболом, а не для подальшої забудови. Однак у цьому ми остаточно пересвідчимося лише під час 39-ї сесії міської ради. Коли вона відбудеться, поки що не відомо. Але цікаві питання до цього засідання вже готують (читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ).

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео