Віра Олександрович

Цілий комплекс у Чорткові комусь продадуть тернопільські депутати (фото)

Тернопільські депутати планують продати два величезних приміщення. Причому одне із них – аж у Чорткові.

Зокрема, перший проект рішення «Про приватизацію об’єкта комунальної власності» запропонував Володимир Мединський - начальник міського Управління обліку та контролю за використанням комунального майна.

Чиновник проситиме депутатів включити в перелік об’єктів, що підлягають приватизації й затвердити до приватизації через аукціон без умов, нежитлове приміщення за адресою: вул. Миру, 13. Загальна площа цього «ласого шматка» біля парку «Топільче» - 521,5 кв. м. Схоже, його раніше використовували як торговельний центр.

Контроль за виконанням цього рішення покладуть на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму (голова – Іван Зінь). Вона ж стежитиме за законністю дій після ухвалення другого рішення про приватизацію. Автором цього питання також є Володимир Мединський.

Втім, цього разу включити до переліку об’єктів, що підлягають приватизації та затвердити до приватизації шляхом продажу на аукціоні без умов, він запропонував комплекс будівель загальною площею 768,1 кв. м аж у Чорткові, за адресою: вул. Залізнична, 125. Йдеться про будинок лінійної амбулаторії літ. А, площею 680,9 кв. м; гараж, літ. Б, площею 64,6 кв. м; будинок дезкамери, літ. В, площею 22,6 кв. м.

Чи погодяться на таке міські депутати? У цьому ми пересвідчимося незабаром, під час уже 39-ї сесії міської ради. Коли вона відбудеться, поки що не відомо. Однак цікаві питання до цього засідання вже готують (читайте ТУТ і ТУТ).

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео