У Теребовлянській громаді відкрили «Медіа-центр» (фото)

72334255_2468353333395402_7623278526166204416_o-1200x480

Днями, в Теребовлянській громаді відбулося відкриття проекту «Медіа-Центр» (в рамках Програми DOBRE), що орієнтований на підтримку місцевої медіа-сфери та стимулювання до підприємництва.

“Медіа-центр. Теребовля” працює в онлайн-форматі уже сім років, як громадська організація – перший рік, а відтепер – після реалізації проекту – як повноцінна медійна студія + co-working-майданчик для реалізації громадських ініціатив та цікавих бізнес-заходів.

В оновленому сучасному приміщенні з новим медіа обладнанням заплановано прямі ефіри з бізнесом, громадськими активістами та представниками влади на актуальні для розвитку громади теми. Центр також слугуватиме майданчиком для майстер класів з медійного мистецтва. На обладнанні виготовлятимуть покращену маркетингову продукцію та промо ролики для місцевого бізнесу, а конференц залу надаватимуть у користування молоді та бізнесу.

-Особливо приємно те, що заклад створено у формі громадської організації на повному самофінасуванні, – зазначає місцевий експерт програми ДОБРЕ Богдан Келічавий, – У нашому з Віталієм Юрківом компоненті це перший реалізований проект, який став можливим завдяки праці наших колег та активній команді теребовлянців разом з ініціатором проекту – Ілоною Козар та головою Теребовлянської громади Сергієм Поперечним.

Участь у відкритті-презентації взяла заступник директора програми USAID DOBRE Юлія Єсмуханова та регіональний координатор програми Олег Процик, зазначають на сайті Теребовлянської громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео