На Тернопільщині добре клювала хижа риба та смакувало «Опілля» (фото)

37bf51abb84d5fbf711bb4e3adbf3dc3

Цієї неділі, 6 жовтня чоловіки із різних областей Західної України мали вдалу риболовлю в селі  Романівка, Теребовлянського району на Тернопільщині, під час якої встигли збагатитися не тільки рибою, але й продукцією від підприємства «Опілля».

Це в області стартував Кубок Опілля Тернопільщини з лову хижої риби спінінгом з берега, під час якого змагалося одинадцять команд із Тернополя, Чорткова, Теребовлі, Заліщиків, Львова, Рівного, Заставної, Городенки, Калуша, Голіградів.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«250618,250619,250620»]

Як розповів один з учасників турніру від тернопільської команди Степан Семенів, змагання складалося із трьох турів та відбувалося у трьох зонах. А під вечір, після азартної та напруженої риболовлі судді підбили підсумки змагань.

Так, перше місце в командному заліку виборола команда з м. Калуш – «3 в 1», а двоє її учасників, Іван Носик та Сергій Журлов посіли перше та третє місця в особистому заліку. Другими стала ТОФРС – команда «3Gada», а учасник Віталій Кіцак виборов срібло в особистому заліку. Бронзовим призером Кубку Опілля стала молода команда із Тернополя «Fishing Goodies».

—  Серед сорока спортсменів, які вирішили поміряти свої сили у лові хижої риби, можна було зустріти як досвідчених рибалок, так і зовсім новачків, котрі чи не вперше вирішили спробувати свої сили в риболовному спорті. Ці змагання були досить рибними – окунь ловився добре. А хто зумів підібрати ключик до цієї маленької хитрої рибки, той потрапив у список призерів. Оскільки рибалка – менш активний вид спорту, учасники трішки змерзли. Тільки се не завадило риболовам добре відпочити, погомоніти в компанії та отримати наснагу від запального лову. До того ж учасники поїхали додому не з порожніми руками. Від головного спонсора змагань – корпорації «Опілля» чоловіки отримали пам’ятні подарунки – набори «пиво та фірмовий келих». Слід відзначити, що від підприємства нам не вперше допомагали і в організації риболовних змагань в області. Так що турніри з лову риби на Тернопільщині важко уявити без «Опілля», — наголосив Степан Семенів.

Радів за учасників змагань, які вдало провели вихідні, і директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка.

—  Риболовні змагання знову зібрали на одному березі на Тернопільщині любителів цього виду спорту з різних куточків України. Наскільки добре пам’ятаю, турніри з лову риби, які щороку відбуваються в області, завжди завершуються вдало. Ні сонце, ні вітер, ні холод, ні малий кльов не зіпсують риболовлю чоловікам. Бо в таких заходах важливим насамперед є спільний азарт від лову, гарний відпочинок у веселій компанії. І знову корпорація «Опілля» не могла пропустити нагоди, щоби виділити для рибалок фірмові призи. Нехай подарунки стимулюють хлопців знову приїхати до нас на риболовлю,— підмітив директор з маркетингу.

Пресслужба Пивоварні «Опілля»

Вибір читачів за тиждень

Відео