Віра Олександрович

Тернопільщина: живемо, працюємо і прибутки маємо

прибутки

Підприємства Тернопілля вже спрямували до бюджету понад 197 млн грн податку на прибуток. Лише за вересень до державної казни надійшло 1,7 млн грн.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

- Упродовж 9-ти місяців 2019 року платники податків Тернопільщини сплатили до зведеного бюджету 197,2 млн грн податку на прибуток, - уточнюють у податковій. - До держбюджету суб’єкти господарювання спрямували 176,2 млн грн цього платежу. Місцеві скарбниці отримали 21 млн грн податку на прибуток.

До загального фонду зведеного бюджету цьогоріч у січні-вересні сплатили 4,3 млн грн частини чистого прибутку (доходу) господарських організацій.

- Лише у вересні до зведеного бюджету спрямували 1,9 млн грн податку на прибуток, а це - більш як на 300 тис. грн перевищило надходження аналогічного періоду торік, - кажуть у податковій.

До речі, до державної казни за цей місяць надійшло 1,7 млн грн цього платежу. Місцеві скарбниці поповнилися на 200 тис. грн податку на прибуток.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео