У Лановецькій громаді привітали військовослужбовців з Днем захисника України (фото)

72784992_926569157727531_3350247612421767168_n

Святкові заходи з нагоди Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та Дня українського козацтва відбулися у Ланівцях 11 жовтня.

Щоб пройтися сторінками історії та покласти квіти біля пам'ятника «Борцям за волю України» зібралося керівництво громади, району та активна громадськість. У спільній молитві із священнослужителями просили Бога миру, здоров'я та спокою для наших воїнів-захисників.

Із вітальним словом до присутніх символічно звернулися військовий комісар майор Олексій Резнік та голова ГО “Воїни АТО Лановеччини” Стефан Брек. Розмаїттям пісень та танців вразив святковий концерт, який відбувся у Будинку культури.

Учасникам АТО Олександру Антощуку, Юрію Талабану, Стефану Бреку та Дмитру Харчуку військовий комісар вручив нагрудні знаки «Хрест Слави». За активну волонтерську діяльність нагороди отримали також Борис Батринчук та Микола Ковальчук.

Всі пісні та поетичні рядки лунали для наших захисників, адже їх героїзм та мужність вселяють віру у мирне і світле майбутнє кожному з нас, пише Лановецька міська рада.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео