Команду майбутніх медиків з Чорткова визнали найкращою в Україні

20191007-6

З 3-го по 5-те жовтня команда студентів Чортківського державного медичного коледжу взяла участь у Всеукраїнській олімпіаді з міжнародною участю із симуляційної медицини «TernopilSimOlymp–2019» (екстрена та невідкладна медична допомога) серед студентів вищих закладів освіти МОЗ України та Науково-практичній конференції з міжнародною участю «Актуальні питання надання домедичної допомоги в Україні», що відбулись на базі Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського.

Під час Олімпіади команда коледжу в складі студентів 4-го курсу спеціалізації «Лікувальна справа» Назара Ільчишина, Олега Кирунчика та студентки спеціалізації «Сестринська справа» Ілони Федик продемонструвала високий рівень знань, умінь та практичних навичок роботи в команді, за що удостоїлася Диплому кращої команди серед медичних коледжів. Готували команду викладачі клінічних дисциплін коледжу, а практичний супровід на олімпіаді здійснювали викладачі Орленко А.Л. та Садова Н.І.

Окрім цього, чортківські майбутні медики стали активними учасниками майстер-класів «Огляд нетравмованого пацієнта», «Огляд травмованого пацієнта», «Базові реанімаційні заходи», «Контроль масивної зовнішньої кровотечі», «Протекція дихальних шляхів».

Фото ЧДМК

Вибір читачів за тиждень

Відео