Оксана Бучко

Села, селища та громади Тернопільщини змагались на Спартакіаді

IMG_0693

Спартакіаду силових видів спорту серед команд сіл, селищ, та об’єднаних територіальних громад Тернопільського району, присвячену Дню захисника України, провели 14 жовтня.  Участь у змаганнях взяли і силачі з Великогаївської громади. Вони представляли громаду в складі двох команд: села Дичків та збірна команда. 

У програму змагань увійшли 4 види спорту: армспорт, гирьовий спорт, перетягування канату та естафета з мішками вагою 15-20 кілограмів. За підсумковими результатами 1 загальнокомандне місце зайняла збірна команда Великогаївської громади, 3 загальнокомандне місце – с. Дичків, пише gromada.org.ua.

У особистих змаганнях перемогу здобули Володимир Мозіль – армспорт (80+ кг), Юрій Валяс (до 80 кг) збірна команда Великогаївської громади і Павло Кріса 2 місце у армспорті с. Дичків.

У гирьовому спорті  Мирослав Бучинський зайняв 3 місце вагова категорія до 80 кілограмів.

І на завершення змагань у перетягуванні канату знову найсильнішими стали атлети збірної команди Великогаївської громади.

Опісля всіх переможців нагородили грамотами, медалями та кубками від районного ФСТ «Колос» та відділу молоді та спорту Тернопільської РДА.

Фото gromada.org.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео