Віра Олександрович

Тернопіль: чому Віктора Кміту поміняли на Ростислава Левчука (фото)

Левчук

Ростислав Левчук став новим керівником Тернопільської міської лікарні №2.

Про це сьогодні, 15 жовтня, повідомили на сайті міської ради. У новині йдеться (цитуємо):

«Міський голова Сергій Надал представив колективу Тернопільської комунальної міської лікарні №2 нового директора. Ним став колишній начальник відділу охорони здоров’я Ростислав Левчук, який на керівну посаду був призначений за результатом перемоги на відкритому конкурсі».

Нагадаємо, Ростислав Левчук із 2011 року очолював відділ охорони здоров’я і медичного забезпечення Тернопільської міської ради. Закінчив Тернопільський національний медичний університет і ТНЕУ. Працював завідуючим хірургічним відділенням міської лікарні №1 та головним лікарем курортної поліклініки №2 у м. Трускавці.

Досі виконуючим обов’язки керівника медичного закладу був Станіслав Паламар.

Як повідомили на сайті лікарні №2, колишній директор комунального некомерційного підприємства «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» Віктор Кміта тепер медичний директор із медичного обслуговування населення.

До слова, лише 3 вересня у Тернопільській облдержадміністрації його нагородили Почесною грамотою Кабінету Міністрів. Відзначили Віктора Кміту за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомі здобутки в організації і наданні медичної допомогти населенню області.

Що цікаво, на сайті міської ради поки що жодних змін не внесли. Ростислав Левчук досі там вказаний як начальник міського відділу охорони здоров’я і медичного забезпечення. Але на своїй сторінці у соцмережі відділ охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради повідомив, що, відповідно до розпорядження міського голови від 15 жовтня, начальником призначили Василя Даньчака.

Фото авторки і з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео