У Теребовлі відбувся творчий звіт мистецьких колективів (фото)

72143342_3308958835811512_3242512833157529600_n

Нещодавно в Центрі культури і дозвілля у Теребовлі відбувся творчий звіт мистецьких колективів Теребовлянського району, присвячений Дню Захисника Вітчизни, Дню українського козацтва, створенню Української Повстанської Армії під Покровом Пресвятої Богородиці «Слава нації! Слава народу!».

Двогодинний концерт зібрав не тільки справжніх поціновувачів мистецтва, які мали змогу вповні насолодитись художнім словом, музикою, піснею, танцем, але й всіх людей, кому не байдужа доля України, хто твердо вірить в перемогу та наших захисників, які боронять східні рубежі держави від ворога, задля нашого мирного майбутнього. Перед початком мистецького дійства у вестибюлі ЦКіД присутні мали змогу оглянути тематичну виставку робіт студентів та викладачів Теребовлянського коледжу культури і мистецтв, учнів Теребовлянської мистецької школи, а також послухати гру дитячого духового оркестру Теребовлянської мистецької школи.

Далі під час концерту учасники творчого звіту молились за мир в Україні, прославляли запорізьких козаків, воїнів УПА та возвеличували Матір Божу, яку обрали собі за небесну покровительку. Під Покровом Божої Матері перебувають і наші сучасні захисники, які воюють за незалежність України на Сході. Згадали присутні й всіх тих захисників Вітчизни, які віддали своє життя за Україну, її народ. Завершальним акордом мистецького дійства, наскрізь пронизаного духом патріотизму, гордістю за героїчне минуле нашого народу та глибокою повагою до борців за свободу та суверенітет нашої держави, став духовний гімн «Боже, Великий, Єдиний», додає Теребовлянська районна державна адміністрація.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео