Оксана Бучко

Тернополянки влаштовують благодійний музичний марафон заради сердець дітей

72476827_2484976941592875_1339346179292397568_n

Вивчити англомовний хіт та долучитись до благодійності мають нагоду тернополяни разом із учасниками з різних міст України та навіть інших країн. Марафон на тиждень, під час якого розбиратимуть пісню із граматичними вправами та лексичними завданнями, стартує 28 жовтня. Кожен учасник перераховує довільну суму на кардіологічне відділення НДСЛ «Охмадит» у Києві.

– Кожного дня Ви будете опрацьовувати один хіт, я б навіть сказала хітяру, бо всі підібрані пісні є дуже популярними та на слуху, – розповідає одна із ініціаторок марафону Людмила Семчишин. – Спершу даємо граматичні вправи, далі словник, звісно всі слова взяті з пісні. Тоді виконуєте лексичні завдання. Від вас – фідбек щодня.

Символом марафону є серце – яке, як на фото, яке складали разом із іншою ініціаторкою Вікторією Прокопенко, не є ідеальне. Таким неідеальним воно може бути і в дітей.

– Коли я лежала в лікарні з своїм сином, за стіною померла дитина. Нам вдалося проскочити і мій син живий, то ж ми хочемо, щоб ще одна дитина в ще однієї мама просто залишилася живою. Миру Вам та спокою.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео