Оксана Бучко

В Тернополі відкрили кабінет дільничного офіцера поліції

_MVS9911

Оновлену поліцейську станцію «Центр» та зразковий кабінет дільничного офіцера поліції відкрили у Тернополі. Так хочуть посилити комунікацію між населенням, поліцією та органами місцевого самоврядування. Станція розташована в центрі Тернополя на проспекті Тараса Шевченка 29.

У ремонті та відкритті її допомогли  громадські організації та органи місцевого самоврядування. Також активісти передали працівникам поліції оргтехніку, яку поліцейські повсякденно використовуватимуть в своїй діяльності, пише tp.npu.gov.ua.

- Спільними зусиллями ми долучаємося до такого роду заходів, адже в рамках проекту «Безпечне місто» проведено чималу кількість навчальних заходів для дільничних офіцерів поліції та представників ОСББ. Загалом створено близько 5 «Сусідських варт», які почали якісно комунікувати як між собою, так і з представниками силових структур, – зазначив представник Коаліції ГО «Тернопільський центр реформ Володимир Шевченко.

Поліцейська станція працюватиме на постійній основі.

 - Кабінети оснащенні всім необхідним, аби працівники поліції виконували поставлені перед ними завдання. В одному із приміщень прцюватимуть працівники сектору охорони публічного порядку, а в іншому кабінеті - дільничні офіцери поліції. Вони зможуть без труднощів здійснювати прийом громадян та проводити організаційні роботи, - зазначив, начальник сектору превентивної комунікації Тернопільського відділу поліції Володимир Кравчук.

Після відкриття поліцейської станції учасники події підписали меморандум про подальшу співпрацю.

Фото tp.npu.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео