Дарія Шевченко

У Тернополі незаконно позбувалися непотребу (відео)

t_1_top-photo

Представники ГО Протидія корупції та моніторинг екології «Скеля» виявили чоловіка, який на тракторі незаконно позбувався рідких побутових відходів у мікрорайоні «Кутківці». Очевидці викликали працівників поліції для притягнення до відповідальності причетних до порушення.

- Був помічений трактор з цистерною спеціалізований напівпричіп (асенізатор), водій якого, як пізніше стало відомо, без будь-яких на те дозвільних документів, надавав послуги по викачуванні рідких побутових відходів. Систематично, незаконно зливав нечистоти на поле, поблизу колишньої бригади мікрорайону «Кутківці». Чоловіка затримали «на гарячому», а саме під час зливу,- йдеться у дописі.

Представники організації кажуть, що запах із цистерни доносився жахливий. За вчинене порушення, водію грозить відповідальність за 4-ма статтями: ст.52 КУпАП «Псування і забруднення сільськогосподарських та інших земель», ст.82 КУпАП «Порушення вимог щодо поводження з відходами...», ст.164 КУпАП «Провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб'єкта господарювання...», ст.152 КУпАП.

Відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео