До Всеукраїнського Олімпійського тижня активно долучились діти Тернопільського району

olimp-prap-1-1

Всеукраїнський олімпійський урок та Олімпійський тиждень відбулись у в закладах освіти Тернопільського району. До таких спортивно-видовищний заходів долучились 17 закладів дошкільної освіти (955 дітей), 23 заклади загальної середньої освіти (2627 учнів) та один заклад позашкільної освіти (212 вихованців).

На Всеукраїнському олімпійському уроці, який для школярів провели вчителі фізичної культури, основа увага зверталась на навчання і виховання дітей за принципами олімпізму, формування у них навичок і культури здорового способу життя.

Впродовж Олімпійського тижня, з метою залучення дітей до активних занять фізичною культурою і спортом, в усіх закладах освіти проведено Дні здоров’я у, у чотирнадцяти ЗОШ - «Веселі старти» для учнів 2-6 класів, у семи - змагання з волейболу, у 15-ти - спортивні естафети, у п’яти - змагання з баскетболу, у восьми - спортивні свята, у дев’яти - спортивні вікторини, у шести  - змагання з настільного тенісу, у чотирьох - майстер-класи та показові тренування вихованців дитячо-юнацької спортивної школи. Також відбувалися конкурси малюнків, змагання з міні-футболу, бесіди та диспути у 23 ЗОШ та інші фізкультурно-оздоровчі заходи (міжшкільні спортивно-туристичні змагання, змагання батьків та дітей «Тато, мама, я – спортивна сім’я», флешмоб «Спорт це - мир» тощо).

У проведенні спортивних заходів взяли участь: Цаль В.З.- начальник відділу освіти Тернопільської райдержадміністрації, Галич Г.М – заступник начальника відділу молоді та спорту Тернопільської райдержадміністрації, Івасюк А.З. - методист Тернопільського районного методичного кабінету, Шум О.М. -директор районної ДЮСШ, керівники ЗДО, ЗЗСО, ЗПО, сільські, селищні голови, депутати районної та сільських рад, пише Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео