До боротьби із рекламою наркотиків приєднуються комунальні служби Тернополя (фото)

_MVS0106

Боротися з наркорозповсюджувачами разом домовилися правоохоронці управління протидії наркозлочинності з комунальними службами Тернополя.

На спільній зустрічі представники громади та поліцейські вирішили спільними зусиллями виявляти, документувати, а потім знищувати рекламні надписи на будинках та інших будівлях про продаж заборонених речовин, пише Досьє 102.

За словами начальника управління протидії наркозлочинності в Тернопільській області Михайла Димиди, буде створена спільна група, куди увійдуть як представники правоохоронних органів, так і ОСББ, ЖЕКів, комунальних підприємств, муніципальної поліції та інших установ.

Будь-яка інформація про надписи буде повідомлятися в новостворену групу, правоохоронці її документуватимуть та перевірятимуть, а комунальники займатимуться знищенням забороненої реклами.

- Як правило, продавці наркотиків, - каже Михайло Димида, - обирають один з мікрорайонів обласного центру. За одну-дві доби наносять надписи й вже після цього очікують клієнтів. Наркозалежні люди, які бачать оголошення, повідомляють своїм знайомим.

Працівники поліції наголошують, що повідомляти інформацію про надписи на стінах будинків можна в ОСББ, ЖЕКи та своєму дільничному.

Фахівці, у свою чергу, перевірятимуть отримані дані і викриватимуть порушників, а представники муніципальної інспекції контролюватимуть комунальні служби на предмет вчасного знищення забороненої реклами.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео