Що чекає тернополян на вихідних

Осінній холод – не привід сидіти вдома! На вихідних у Тернополі розваги на будь-який смак.

2 листопада

Драматична містерія «Тарас»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка. Квитки можна придбати у касі драмтеатру.

До Дня перепоховання праху Т.Шевченка у Каневі у драматеатрі покажуть містерію. Два століття пролягли між добою Шевченка і сьогоденням, але час не віддаляє нас від Тараса, не зменшує потреби в розумінні феномену його особистості, не послаблює чарівності і сили Кобзаревого слова.

Дитяче свято до Halloween

Коли: 15:00, 17:00

Де: Сімейний клуб «Промінчики»

Ніяких страшилок чи містики, лише веселі ігри, смішні англійські пісні та запальні танці, цікаві конкурси, смачні солодощі. Все разом – це яскрава вечірка Spooky Halloween! Запрошуємо дітей віком від 4 до 7 років, які вивчають англійську мову. Адже наше свято англомовне! Діти дізнаються багато цікавого про традиції свята, про те, як святкують, в які ігри грають їх однолітки в Англії та Америці, вивчатимуть англійські пісеньки, після виконання яких отримають солодощі.

Вистава для дітей «По щучому велінню»

Коли: 13:00

Де: Тернопільський театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Це весела вистава поставлена за мотивами улюбленої дітьми народної казки, - розповідають у театрі. - Юні глядачі, які прийдуть на виставу в театр актора і ляльки, побачать безліч дивних і забавних чудес. А найголовніше дізнаються як простий хлопець Омелько розсмішив царівну Несміяну.

Читання книжки Барбари Кантіні «Мортіна» та виготовлення кажана з паперу

Коли: 16:00

Де: Книгарня «Є»

Це історія про дівчинку-зомбі Мортіну, яка понад усе на світі хотіла знайти друзів. Але їй було заборонено потрапляти на очі дітям із селища, щоб не злякати їх. Коли ж у цьому селі відбувалося свято Гелловін, Мортіні випала нагода втілити свою мрію. Що було далі ми почитаємо разом. А тоді зробимо кажана із паперу.

Попередня реєстрація – domskamarija@gmail.com Вхід вільний.

Каяк вечірка

Коли: 18:00

Де: Центр Науки Тернополя

Запрошуємо як новачків, так і бувалих «морських вовків» на вечір розмов про каякінг після Водні змагання «Той, що греблю рве» р. Серет.

На Вас чекатимуть розповіді та презентації на теми: - White Water Kayaking в Норвегії від Володимир Горон; - курси для професійних #RaftGuides від #IRF (International Rafting Federation) у Боснії, розповідає Ростик Козак; - плани на весну-літо (курси, змагання, виїзди) від Володимир Горон; - тренування у басейні та прокат човнів у Тернополі від SUP Kayak Club TURE.

Горнятко на тарілочці

Коли: 12:00

Де: Творча майстерня «Палітра тепла»

Запрошуємо цікаво та емоційно провести час за гончарним колом! Разом ми створимо неповторний комплект для приємного кавування чи чаювання. Приходьте самі, запрошуйте друзів і подаруйте собі неймовірні миті! Такого у нашій майстерні ще не було! Кількість учасників - обмежена. Вартість 250 грн. Свої витвори Ви зможете забрати після випалу. Для запису телефонуйте: 0977476468.

Листопадовий зрив – 2019

Коли: 17:30

Де: Тернопільський обласний пластовий вишкільний центр

Тернопільський обласний пластовий вишкільний центр спільно із Тернопільською округою Пласту та пластовим осередком в смт. Підволочиськ запрошують взяти участь у «Листопадовому зриві» - традиційній пластовій акції, що вже тринадцятий рік поспіль збирає понад сотню учасників з усієї округи та краю.

Форма для участі ТУТ.

Відкритий 5 км забіг Ternopil Runday

Коли: 08:45

Де: Набережна Тернопільського ставу

Ternopil Runday - це пробігтися 5км по найбільш безпечній та екологічній біговій локації у Тернополі. Це зустріти бігових друзів, познайомитися з досвідченими атлетами, долучитися до бігової спільноти, дізнатися про найцікавіші бігові заходи, знайти тренувальний клуб у своєму районі та весело провести час у дружній компанії. При цьому бігати не є обов'язковою умовою, натомість дуже цінується волонтерська допомога: засікати час, сканувати учасників, роздавати токени, фотографувати та проводити розминку/заминку.

Соціонічна бізнес гра

Коли: 14:00

Де: Медіа лабораторія палацу культури «Березіль»

Соціоніка може багато розповісти про ваші сильні та слабкі сторони, а також про те, як оминати конфлікти. Проте не у всіх вистачає терпцю вникати у складнощі соціонічної теорії психологічних типів та міжтипних відносин. Але є спосіб спрости та зробити цікавішим знайомство з цією інформацією. Як? Через гру! Запрошуємо всіх охочих прийняти участь в тестуванні нашої нової пізнавальної гри «Соціонічна команда»! В ній Ви – підприємець, якому потрібно сформувати найефективнішу команду для обраної бізнесової ніші. Досягнути цієї цілі допоможе Соціоніка. А отримана інформація легко запам’ятається, бо вона одразу застосовується гравцями в ділі.

3 листопада

Вистава «Наречена світанкової зорі»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка. Квитки можна придбати у касі драмтеатру або за телефоном 096-724-17-26.

Легенда про кохання «Наречена світанкової зорі» - притча про вічні цінності, пронизана фольклорними мотивами, народними обрядами і повір’ями, де гармонійно переплітаються християнські та язичницькі традиції.

Stand up у Koza bar 

Коли: 19:00

Де: Коза Бар

Безліміт на гумор! Виступи без цензури, без обмеження у часі та без обмеження по кількості учасників! Сміється той, хто сміється останнім. А добре сміється той, хто приходить на стенд-ап! Вже 23-й комедійний відкритий мікрофон Stand up Ternopil відбудеться у Koza Bar в неділю після Геловіну. Вечір нового, свіжого гумору без цензури та обмежень.

Музична казка «День народження кота Леапольда»

Коли: 12:00, 14:30

Де: Тернопільський ляльковий театр

Славнозвісний кіт Леопольд  із бешкетними Мишенятами є відомими героями мультфільму, які з’являться тепер не тільки на екранах телевізорів, а й на сцені театру актора та ляльки. Сіре та біле мишенята вирішили зіпсувати день народження котикові Леапольду, але їхні задуми не втілились у реальність. Адже кіт Леапольд добре знає, що добро та дружба завжди перемагають.

Пісочна анімація «У світі літературних героїв»

Де: Тернопільська обласна бібліотека для дітей

Костюмована вечірка «Чарівний гарбуз»

Коли: 17:00

Де: Навчальний центр Лего Let`sgo

Запрошуємо казкових супер героїв 6-11 років на дивовижну вечірку! Костюмоване свято «Чарівний гарбуз»! У програмі: магічні фокуси, ігри та конкурси, майстер-клас, LEGO конструювання, солодкий стіл.

вул. Сагайдачного, 1

Лялька бабуся

Коли: 14:00

Де: Тернопільська міська бібліотека №4 для дорослих

Новим цікавим і дуже затишним проектом буде пара ляльок - бабуся та дідусь , які стануть ностальгійним спомином про дитинство. Автор проекту Надія Луцишин. На другому занятті продовжуємо робити основу ляльки, її тулуб. Список необхідних матеріалів, а також усі питання ведемо в коментарях.

Благодійний внесок на потреби бібліотеки 10 грн.

Ясність

Коли: 18:00

Де: Київська школа психології у Тернополі

Щоб по-справжньому бути щасливим достатньо бути справжнім - приймати все, що відбувається в житті в кожен момент, тут і зараз. Тоді є усвідомлення, що в будь-який момент можна поміняти все. Досить лише звернути увагу.

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео