Жителі Шумської ОТГ подали проектні пропозиції, які можуть реалізуватися у наступному році

5e1e9f976dc0a296d30a5138ed8c4bc3

1 листопада завершився прийом проектних заявок, які можуть реалізуватися у 2020 році за кошти бюджету участі Шумської об’єднаної територіальної громади. Подано 26 проектних пропозицій.

З 4 листопада конкурсна комісія Шумської міської ради, буде розглядати  подані проектні заявки на відповідність до вимог «Положення про громадський бюджет у Шумській об’єднаній територіальній громаді». Голосування розпочинається з 11 лиспопада та триватиме 30 днів. Кожен мешканець громади, може віддати лише один голос в кожному році. Проголосувати за обраний проект можна за такими критеріями:

Особа, яка досягла 16-річного віку;

Місце проживання особи зареєстроване у одному з населених пунктів Шумської ОТГ;

Підприємство, установа чи організація, де працює відповідна особа, зареєстроване у одному з населених пунктів Шумської ОТГ;

Місце народження особи зареєстроване у одному з населених пунктів Шумської ОТГ;

Проголосувати можна перейшовши за посиланням на сайті громади «Бюджет участі», обрати проект який Ви маєте бажання підтримати, нажати на «ПІДТРИМАТИ» та пройти авторизацію за допомогою електронного ключа або приват24, або ж в Центрі надання адміністративних послуг Шумської ОТГ із собою потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код, пишуть на сайті Шумської міської ради.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео