Тернополянам у цьому сезоні представлять три театральні прем'єри

sencov

Театральний сезон 2019/2020 відзначиться для тернопільського глядача трьома прем'єрами. Не обділить трупа й найменшого поціновувача мистецтва.

- До нового року ми поставимо казочку для дітей «Три поросятка», - розповідає директор театру Борис Репка. - Особливу увагу варто звернути на музичний супровід, яким займається відомий український композитор Чикалов. Діток чекає не просто перегляд у залі, але й інтерактиви на сцені. Прем'єра відбудеться 15 грудня, сам спектакль показуватимуть до 4 січня 2020 року. 

Зауважу, виставу гратимуть двічі, а то й тричі на день. Так театрали хочуть зацікавити найменшого глядача, популяризувати театр для дітей та зібрати кошти на проведення ремонтних робіт.

Не забули цього сезону й про дорослих:

- З 15 січня ми приступаємо до нової вистави. Олег Петрович Мосійчук, головний режисер театру, вже майже все підготував. Назви наразі немає. Як зазначає сам маестро, поки муза не прийшла до нього уві сні. Прем'єра відбудеться в День театру - 27 березня. 

Наприкінці травня - на початку червня презентуємо виставу режисера-постановника В'ячеслава Миколайовича Жила. І до Дня Конституції, вже традиційно, завершимо сезон. 

Розказувати про самі вистави поки не можу, однак гарантую - це буде цікаво, незвично, не побоюся сказати, - феєрично. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео