Відкритий чемпіонат області з дзюдо зібрав у Тернополі рекордну кількість учасників з усієї України

dziudo-ternopil-06-11-2019-3

Відкритий чемпіонат Тернопільської області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2005-2013 років народження днями відбувся в Тернополі.

Заявки на участь у турнірі подало 530 бажаючих, а прибуло до нашого міста понад 420 спортсменів з Чернівецької, Житомирської, Київської, Львівської, Волинської, Рівненської, Івано-Франківської, Хмельницької, Вінницької та Тернопільської областей. Учасники боролись за нагороди чемпіонату в залі ФОК ССК «Універ» ТНЕУ.

Як повідомив тренер тернопільської команди, організатор змагань Віталій Гнатишин, його підопічні завоювали у своїх вагових категоріях двадцять нагород різного ґатунку та отримали чудовий досвід боротьби з найкращими юними дзюдоїстами України.

За словами Віталя Гнатишина, завдяки чудовій роботі суддівської колегії вдалось майже уникнути травм та провести сутички на високому рівні, щира подяка в організації турніру управлінню фізичної культури та спорту ТОДА (начальник Віталій Тріль) та центру студентського спорту ССК «Універ» ТНЕУ (керівник Роман Циквас). Сприяння у проведенні заходу, підготувавши подарунки юним спортсменам, також надало обласне відділення НОК України (заступник голови відділення Віталій Ігнатенко), зазначає Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео