Що чекає тернополян на вихідних

Осінній холод – не привід сидіти вдома! На вихідних у Тернополі розваги на будь-який смак.

9 листопада

Вистава «Суто сімейна справа»

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Напередодні важливої конференції в центральній лондонській клініці вирує плутанина і суєта. А тут ще делікатна ситуація, в яку потрапив лікар Девід Мортімер. Гріхи молодості не пройшли даремно, і ось з’являється дорослий син, який намагається познайомитися з татусем. Щоб зберегти шлюб, службове становище, кар’єру герой мусить безперервно викручуватися. Каскад несподіванок, сюрпризи з переодяганнями, ошелешені колеги, дружина й коханка, переплутані батьки, загалом — суто сімейна справа…

Виступ гурту «Vprostori»

Коли: 19:00

Де: Паб «Хмільне щастя»

Вхід вільний.

Олег Каданов

Коли: 20:00

Де: Арт-бар «Коза»

Олег Каданов - музикант, поет і актор. Засновник і лідер гуртів «Оркестр Че», «Мантра Керуака». Є учасником проекту «Лінія Маннергейма» (разом із Жаданом і Турчиновим). Протягом багатьох років Каданов ділиться своїми посиланнями через альбоми, які поєднують реальність та метафізику. Він росте з кожним альбомом, занурюючись в алхімію слова і звуку. На живих виступах діапазон звучання досить широкий - від акустичних пісень до експериментів, створених за допомогою лупера, семплера і різноманітних гітарних ефектів. Ламані розміри, нойзове звучання і сюрреалістичні тексти - три кити, які перенесуть вас прямо на зворотний бік місяця! Вхід 60 грн.

Відблиск. Ярослав Леонець

Де: «Bunkermuz»

Виставка живопису Олександра Панфілова

Де: Тернопільський обласний художній музей

Панфілова Олександра народилася в м. Кременець на Тернопільщині. Мальовнича природа краю надихнула потягнутись до пензля та фарби. Навчалась у Волинському університеті техніки рисунку та живопису. Полюбляю писати пейзажі та натюрморти, або щось таке..? Працюю викладачем в кременецькому інституті. Проводила виставки після яких складається враження, що люди які цікавляться художніми роботами вимерли, а мистецтво цінується там де за нього платять гроші, і цим надихають на нові роботи.

Виставка живопису Богдани Гуменюк

Де: Тернопільський обласний художній музей

Гуменюк Богдана народилася 23 грудня 1981 р.н.в. с. Малі Бережці Кременецького р-ну. Закінчила обласний гуманітарно-педагогічний інститут ім. Тараса Шевченка. З 2005 року працює асистентом на кафедрі образотворчого мистецтва та методики його викладання обласної гуманітарно-педагогічної академії. Працює у живописних техніках - олія та акварель.

Виставка фондових матеріалів «Це дивовижне життя»

Де: Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Виставка приурочена до 995-річчя з дня смерті князя Василька Ростиславича Теребовельського — теребовлянський князь, разом з братами Рюриком та Володарем — один із засновників незалежного Галицького князівства.

Виставка фондових матеріалів «Шумськ – княжий град»

Де: Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Виставка приурочена до 870-річчя першої літописної згадки про Шумськ. Шумськ — місто районний центр у Тернопільській області, на території «історичної (великої) Волині». Розміщений на лівому березі річки Кума і правому березі ріки Вілії (притоки Горині).

Виставка фондових матеріалів «Микола Денека – творець Гермаківського дендропарку»

Де: Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Гермаківський дендропарк — дендрологічний парк загальнодержавного значення в Україні. Розташований у межах Борщівського району Тернопільської області, при північно-західній околиці села Гермаківка.

Відкритий 5km забіг Ternopil runday!

Коли: 08:45

Де: Площа на набережній перед причалом

Майстер-клас від сімейного клубу «Промінчик»

Коли: 17:00

Де: Дитячий розважальний центр «Мадагаскар»

10 листопада

Казка-мюзикл «Білосніжка та семеро гномів»

Коли: 12:00

Де: Комунальна установа «Тернопільський міський Палац культури «Березіль» ім. Леся Курбаса»

Гуцулка Ксеня

Коли: 19:00

Де: Тернопільський академічний обласний Український драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка

Ярмаркова вистава «Шукай вітру в полі»

Де: Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки

Початок о 12:00, 14:30. Вартість - 30 грн. Вистава для дітей віком від 6 років. Квитки можна придбати у касі театру.

Вільний стендап

Коли: 20:00

Де: Арт-бар «Коза»

Комедія від вільного стендапу як пісня, як матюк, як скандал і серіал «Всі жінки відьми» - не залишить байдужим нікого!

Виставка живопису Богдани Гуменюк

Де: Тернопільський обласний художній музей

Виставка живопису Олександра Панфілова

Де: Тернопільський обласний художній музей

Виставка фондових матеріалів до 6-ої річниці Революції Гідності

Де: Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Революція Гідності (також Київський Майдан, Майдан у Києві, Євромайдан та Єврореволюція) — політичні та суспільні зміни в Україні з 21 листопада 2013 до лютого 2014 року, викликані спротивом проти відходу політичного керівництва країни від законодавчо закріпленого курсу на Європейську інтеграцію та подальшою відмовою від цього курсу. Одними з головних причин протестів стали надмірна концентрація влади в руках Віктора Януковича та його «сім'ї», небажання народу України миритись з перетворенням країни не лише де-факто, але і де-юре на одну з колоній Росії.

Як перетворити спогади на історію

Коли: 15:00

Де: Комунальна установа «Тернопільська обласна бібліотека для дітей»

Клуб Анонімних Авторів запрошує на безкоштовні заняття з творчого письма. Відкриймо скриню спогадів! Цього тижня ми перетворюватимемо їх на історії. Поговоримо про те, як створити сильну історію, які компоненти додати, щоб вона «працювала». На вас чекають цікаві вправи, корисні поради з творчого письма, креативні завдання та підтримка колег-авторів. Приходьте, наші зустрічі для всіх, хто любить писати. Вхід вільний.

Матч «Нива Тернопіль - Нива Вінниця»

Коли: 14:00

Де: Тернопільський Центральний Стадіон

Друга ліга, тур 20

Вибір читачів за тиждень

Відео