На Тернопільщині поліцейські нагадали учням правила поведінки на дорозі (фото)

73216153_946942679022066_6882955240987951104_o

На цьому тижні дітвора відпочивши на тижневих осінніх канікулах знову взялась за навчання, відповідно і рух на вулицях зріс через маленьких пішоходів, які завжди поспішають із ранцями за плечима. Поліцейські Теребовлянського відділу нагадали учням правила поведінки на дорозі.

Тож, працівник Ювенальної превенції спільно з працівниками ГРПП Теребовлянського відділу поліції завітали до школярів із побажаннями і настановами, адже дорога до школи і додому є відповідальною мандрівкою для дітей. Поліцейські нагадали учням про правила поведінки на дорозі, зазначивши, що обережний пішохід є другом для кожного автомобіліста. Діти з радістю зустріли працівників поліції, позаяк з початку навчального року у різних школах району поліцейські проводять навчальні заняття для дітей, оберігаючи їх від необережних вчинків.

Працівники Теребовлянського відділу поліції побажали школярам цікавих і пізнавальних уроків, старання і наснаги для пізнання світу та міцного здоров’я у нових шкільних днях, додає Теребовлянський відділ поліції ГУНП в Тернопільській області.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео