«Екогромада» у Байковецькій ОТГ: проект завершено, робота продовжується (фото)

6e4029ca280a43e56153ee1ca3bfff6d

Днями у клубі села Шляхтинці відбувся заключний захід з реалізації екологічного проекту «Екогромада».

Нагадаємо, що грант на цей проект у травні цього року отримала громадська організація «Файна громада», яка взяла участь у конкурсі «Місцеві ініціативи для розвитку громад», що організовувався ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр» – виконавцем проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Проект реалізовувався спільно з Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Байковецької сільської ради.

Того дня у сільському клубі зібралися учні, активні мешканці громади, члени «Файної громади», працівники територіального центру. Усі присутні стали учасниками майстер-класу з вишивки на джинсовій тканині з допомогою спеціальної швейної машинки. За його проведення організатори заходу висловлюють щиру подяку начальниці Служби у справах дітей Байковецької сільської ради Надії Сачик і старості села Шляхтинці Ірині Ференс.

Школярі та дорослі згадали про проведені акції,  а також отримали дарунки за участь у них. На завершення заходу представники громадської організації «Файна громада» вручили старості села Шляхтинці баки для роздільного збору сміття.

Усі інші населені пункти громади отримають такіж баки до кінця листопада. І наостанок: проект завершився, але акція «Екогромада» буде тривати, пишуть на сайті Байковецької ОТГ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео