Дарія Шевченко

Відомий тернопільський телеведучий поділився історією особистого життя

75362322_2527194287356698_6978628227371630592_n

Відомий тернопільський шоумен Сергій Притула розповів підписникам у соціальній мережі «Фейсбук» подробиці з особистої історії життя. З його слів, 14 років тому він приїхав підкорювати Київ із 35-ма гривнями та 50-ма доларами в кишені. Розповідаючи, телеведучий ділиться, що на початку йому було не легко, з роботою не все гладко складалось.

Сергій Притула каже, що хоче бачити столицю пристосованим містом для усіх жителів країни. Адже шоумен на собі спробував, що Київ не облаштований відповідними пандусами та обладнанням, аби безперешкодно пересуватись на милицях або ж на інвалідному візку.

- Станом на сьогодні я є батьком двох маленьких киян. Тож і ставлення до Києва тепер формується радше крізь призму їх майбутнього, а не своїх потреб.

Хочеться бачити Київ містом безпечним, чепурним, зеленим і спортивним. Інклюзивність - окрема тема для розмови. Провівши кілька місяців на милицях, максимально співчуваю тим, хто на візочках намагається подолати відстань від дому до платформи на залізничному вокзалі, - йдеться у дописі.

Наприкінці посту Сергій Притула подякував усім своїм друзям за допомогу у скрутний час та додав, що Київ – місто для нових можливостей та шоумен тут щасливий зі своєю сім’єю.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео