Віра Олександрович

Тернопільським управлінням СБУ керуватиме досвідчений контррозвідник (фото)

Борейчук

Нового начальника обласного Управління СБУ Юрія Борейчука офіційно представили підлеглим сьогодні, 12 листопада.

Про це повідомили на сторінці УСБУ в Тернопільській області в соціальній мережі «Фейсбук». Із поданої інформації стає зрозуміло, що чоловік до Тернопілля раніше не мав жодного стосунку (див. довідку унизу – прим.).

Нагадаємо, 7 листопада Указом Президента України за №818/2019 на посаду начальника обласного Управління СБУ призначили Юрія Борейчука, який раніше проходив службу у Департаменті контррозвідувального захисту економіки СБУ. Нині полковник Борейчук вперше зустрівся із особовим складом регіонального органу спецслужби.

Звертаючись до співробітників управління, новопризначений керівник відзначив значний потенціал підрозділів УСБУ і висловив впевненість у подальшому покращенні їхньої результативності.

До слова, попередній керівник обласного управління СБУ Віталій Найда обіймав посаду близько півтора року. Він також працював свого часу у контррозвідці. Наразі фахівця перевели у кадровий резерв СБУ.

Довідка. Юрій Борейчук народився 25 січня 1968 р. на Рівненщині. У період із червня 1987 р. до червня 1989 р. проходив строкову військову службу. У червні 1993-го закінчив Дніпропетровський інститут інженерів залізничного транспорту. Із серпня 1993-го до січня 1994 р. працював на Рівненському заводі надміцних конструкцій. У Службі безпеки України – із серпня 1994 р. Пройшов усі щаблі військової служби: від оперуповноваженого до начальника Управління. Має значний досвід оперативної та управлінської роботи у регіональних органах і Центральному управлінні СБ України. Військове звання полковник присвоїли у березні 2010 р. Одружений, має трьох дітей.

Фото зі сторінки УСБУ в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео