Юні тернополяни взяли участь у чемпіонаті України з регбіліг

regbi-kyyv-11-11-2019-1

Чемпіонат України з регбіліг серед юнаків 2008-2009 р.н. провела Українська Федерація Регбіліг в Києві, на спортивних майданчиках МАУП. Захід було присвячено 13-ій річниці розвитку регбіліг (регбі-13) в Україні. Тернопільщину представляла об’єднана команда «ТОДЮСШ з літніх видів спорту» – РК «Терен».

Участь у змаганнях взяли дев’ять команд з семи міст України: Києва, Житомира, Рівного, Хмельницького, Тернополя, Івано-Франківська та Покровська (Донецька область). Відкрили змагання голова ДЮК УФРЛ головний суддя змагань Ігор Юркін та президент Української Федерації регбіліг Артур Мартиросян, які привітали команди з дебютом в офіційних всеукраїнських змаганнях з регбіліг наймолодшої вікової категорії.

Змагання проводились одночасно на трьох спортивних майданчиках за коловою системою в трьох групах по три команди, після чого за зайнятими місцями учасники розподілялися також на три групи: Cup, Shield і Bowl, де знов грали за коловою схемою розіграшу.

Результати чемпіонату України з регбіліг серед юнаків 2008-2009 р.н.:

  1. ДЮСШ №1 «Буревісник», м. Хмельницький
  2. ДЮСШ №4, м. Рівне
  3. РК «Київські соколи», м. Київ
  4. Збірна Донецької області РК «Твердий знак», м. Покровськ
  5. ДЮСШ №2 «Станиславів», м. Івано-Франківськ
  6. ТОДЮСШ з літніх видів спорту – РК «Терен», м. Тернопіль (на фото справа)
  7. ДЮСШ «Авіатор» – «Антарес», м. Київ
  8. ДЮСШ «Авіатор» – «Рембаза», м Київ
  9. РК «Житомирські соколи», м. Житомир.

На нагородженні Ігор Юркін подякував всім командам за участь в змаганнях та захопливу гру. Артур Мартиросян нагородив капітанів всіх команд-учасниць комплектами термоодягу для регбі. В нашій команді нагороду одержав Ростислав Полуліх. Таким чином, з призами залишилися абсолютно всі команди. На мажорній ноті закінчено сезон 2019.

Готував тернопільську команду до змагань тренер-викладач Володимир Крутовський, додає Тернопільська ОДА управлінння фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео