Громади Тернопільщини можуть взяти участь у конкурсі в рамках програми «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020»

k

Днями в Тернополі проходив ознайомчий семінар з написання мікропроектів ІІІ конкурсного набору в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020». Участь в заході приймали представники обласної державної адміністрації, ОТГ та громадськості.

За інформацією Тернопільського Центру розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою», 15 листопада 2019 року розпочинається конкурс і буде тривати до 15 січня 2020 року. Це буде додатковий набір малих проектів в рамках тематичної мети «Спадщина».

Конкурсний набір буде присвячений в основному не інвестиційним заходам, що підтримують транскордонне співробітництво, наприклад, пов’язані з культурою, мистецтвом, спортом, освітою, просуванням історії та природною спадщиною. Проектна заявка має бути подана в електронній формі, набір базується на одноетапній процедурі. Головним критерієм є транскордонне співробітництво учасників України з польською та білоруською сторонами.

Третій набір буде проводитися тільки за двома пріоритетами тематичної цілі «СПАДЩИНА»: пріоритет 1.1. «Підтримка місцевої культури і збереження історичної спадщини»; пріоритет 1.2. «Просування і збереження природної спадщини».

-Ми готові допомогти громадам Тернопільської області у заповненні заявки для участі конкурсу мікропроектів Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020». Тернопільські громади мають партнери в Польщі та Білорусі, таку співпрацю зараз можна використати для участі в конкурсі та спільно подати проектну заявку», – зазначила Наталія Онищук, радник з питань регіонального розвитку Тернопільського ЦРМС.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео