Ланівчанам покажуть мультсеріал про Україну

73242158_142861400430054_7777524352387383296_o

На показ мультсеріалу «Моя країна Україна» ланівчан запрошує Культурний центр Єловицьких. Перегляд стартує у п'ятницю, 22 листопада. Початок — о 17:00. 

«Моя країна Україна» — український анімаційний народний казково-пізнавальний анімаційний проект-серіал. Художній керівник мультсеріалу — Степан Коваль.

Кожна серія тривалістю 3 хвилини розповідає відому або забуту казку, історію, легенду з конкретного міста України, чи то велике місто або маленьке село, поле або море. Фільми цього серіалу формують національну свідомість, гордість за свою країну, допомагають виховувати майбутнє покоління українців.

Стрічка складається з 26 серій: У Лірника в гостях, В подорож за казками, Луганський степ, Легедзине, Кривий Ріг, Шешори, Тернопільська квітка, Опук, Львів, Таки Одеса!, Чаша Ярослава, Чарівна грязюка, Чому Вилкове?, Верхівня, Хто живе на дні, Пісочного?, Писанкова історія, Сонячний камінь, Чорне озеро, Петриківка, Умань, Казочка про місто Борщів, Корабель у степу, Легенда про Святогора, Козацька дума про Якима, віргів та царя Клюка, Чорнозем, Башта Беати.

У 2016 році за анімаційним серіалом було видано книгу «Щоденник котячих мандрів» автор Лана Ра (видавець «Новаторфільм»). Головний герой книги кіт Воркіт завзято мандрує різними куточками України та пригодницькій формі розповідає читачам історичний, краєзнавчий та патріотичний матеріал.

Показ мультфільму здійснюється з дозволу компанії «Новаторфільм».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео