Віра Олександрович

У Тернополі проведуть фотоконкурс для котів і кішок з історіями

Основне

Оригінальний фотоконкурс ініціювали у Тернополі. Взяти участь у ньому можуть усі, хто взяв кота чи кішку з вулиці або у волонтерів.

– Ви полюбляєте котів? Ви їм співчуваєте і маєте досвід прилаштування чи «всиновлення» безхатнього кота чи кицьки? Тоді у Вас і Вашого улюбленця є шанс взяти участь у доброму кото-фотоконкурсі для тварин зі непростими історіями, – написала на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» Олена Дейнека.

Нагадаємо, тернополянка є керівником соціальної ветеринарної клініки «Хатіко», а також – бізнес-тренером, практикуючим маркетологом навчальних, практичних і просвітницьких програм. І вона закликала усіх поширювати інформацію про фотоініціативу, аби домашніх тварин стало більше.

У групі «Друзі Хатіко Тернопіль – соціальна ветеринарна клініка «Хатіко» докладніше пояснили формат фотоконкурсу «для котів і кішок з історіями»: «…Ми прагнемо показати непородистих чи породистих котів і кішок, які є героями своїх історій.  Ми хочемо показати справжню, неприкрашену красу цих неповторних і завжди особлих створінь. Кото-краса - багатогранна, а тому у нас буде кілька номінацій».

До речі, результати конкурсу планують оголосити напередодні Нового 2020 року. Оцінювати знимки буде неупереджене жюрі із числа людей, які знаються на котах і самі є котовласниками. Подавати заявки можна до 12.12.2019 р. включно. Зацікавлених у конкурсі власників котів чи кішок попросили зареєструватися за посиланням.

Фото зі сторінки Олена Дейнека

Вибір читачів за тиждень

Відео