Олег Снітовський

Китайці зухвало «підставили» жінок з Тернопільщини на 4 мм (фото)

v2 (Copy)

Під час перевірок спеціалісти Управління захисту споживачів виявили невідповідності у маркуванні вирівнювачів для волосся.

Китайські вирівнювачі для волосся ТМ «ProGemei», модель GM-295 та ТМ «A-PLUS» не відповідають низці вимог.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в області.

– Зокрема, інструкції електрообладнання не містять необхідної інформації у перекладі на українську мову, висота літер інструкцій недостатня. Необхідні застороги інструкцій наведені шрифтом з розміром великих літер 1,5мм, за норми не менше, ніж 3,0 мм, –йдеться у повідомленні.

Але найстрашніше, що «діаметр кола, накладеного на символ 5582 за ІЕС 60417-1 становить 6мм, а повинно бути не менше, ніж 10 мм». Ви собі уявляєте, яке зухвальство! От, готувалась молодичка з Пронятина на «баль», зробила собі «фрезуру», а «льоки» на 4 мм виявилися меншими, ніж планувалося! Що може бути гірше?

Ось так китайські виробники грубо зневажили жінок з Тернопільщини, які досі спокійно користувалися вирівнювачем для волосся ТМ «ProGemei» та ТМ «A-PLUS.

v1 (Copy)
v1 (Copy)

Напевно, особам, яких аж на 4 мм обдурили конструктори вирівнювача, мабуть, не варто мовчати, а потрібно негайно звертися у відповідні інстанції за моральну та інші шкоди, яких зазнали галицькі пані та панянки.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео