Орест Сарматський

У селі на Тернопільщині реалізували одразу два проєкти

Заставка01

Представники USAID-DOBRE побували на церемонії відкриття проєктів в Іванівській ОТГ

Делегація поважних гостей відвідала Іванівську ОТГ, що в Теребовлянському районі. Це - Сюзан Фріц, директорка місії USAID-Україна, Юлія Єсмуханова – заступниця директора цієї програми,

Марат Крючевський – керівник програми  USAID-DOBRE в Україні, Михайло Козирєв – програмний спеціаліст програми в Тернопільській області, Дмитро Коваль – регіональний менеджер програми, Михайло Цьомик – координатор комунікацій програми DOBRE в Західній Україні.

Як повідомляє сайт громади, спочатку гості завітали в амбулаторію, де відбувся урочистий пробний запуск системи водопостачання. Нагадаємо, що послугу водопостачання (та її покращення) майже три роки тому обрали місцеві жителі у рамках співпраці з програмою USAID-DOBRE як пріоритетну. Це підкреслив під час фінальної стадії проєкту сільський голова Руслан Шафранович.

6_40 (Copy)
6_40 (Copy)

Цього ж дня, представники делегації відвідали Будинок культури, в якому завдяки підтримці американського народу, наданій через агентство США з міжнародного розвитку (USAID), в частині приміщення облаштували зал для засідань.

14_21 (Copy)
14_21 (Copy)

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео