Орест Сарматський

Суд скасував незаконне розпорядження голови Тернопільської ОДА

232570c7a5657e99861440b905b32162 (Copy)

Скасовано незаконне рішення колишнього очільника облдержадміністрації

Господарський суд Тернопільської області, підтримавши позицію військової прокуратури Тернопільського гарнізону та Тернопільського державного науково-технічного підприємства «Промінь», скасував незаконне розпорядження голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 3 червня 2019 року про припинення права постійного користування земельною ділянкою. Йдеться про ділянку площею понад 5,75 га по вул. Текстильна, 28 в Тернополі.

Про це повідомляє «Українське право».

- Прессекретар військової прокуратури Західного регіону України Юлія Галущак підкреслила: варто зазначити, що ця територія входила до складу земель, наданих ще в грудні 2000 року в постійне користування згаданому оборонному підприємству Державного концерну «УкрОборонПром» для будівництва підприємства, - йдеться у повідомленні.

Однак, як повідомляється, на підставі незаконного розпорядження ОДА, державне підприємство припинило право постійного користування цією земельною ділянкою, і тільки завдяки принциповій позиції військової прокуратури законні права ТД НТП «Промінь» щодо постійного користування нею поновлено.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео