Готуючи святковий олів’є, тернополянам варто бути обережними

курка

Сучасні господині, готуючи традиційну новорічну закуску – олів’є, все частіше намагаються наблизити її до оригіналу. Адже відомий шеф-кухар, окрім трьох видів м’яса, додавав до салату ще й ракові шийки. Аби не перейматися пошуком рябчиків у тернопільських супермаркетах, господині замінюють його курячим філе. Проте, аби зі святкового столу не потрапити на лікарняне ліжко, з цим продуктом варто бути обережними.

Нещодавно в охолодженій курячій грудинці, експортованій з Польщі, виявили сальмонелу. Про це повідомляють в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

– Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області доводить до відома, що згідно інформаційного повідомлення системи RASFF  від 12.12.2019 року № 2019.4005-fur4  в охолодженій курячій грудинці,  експортованій з Польщі (виробник Cedrob S.A. – PL №14023901 WE) в окремі держави-члени ЄC та України (ТОВ «ВІРТУС ТРЕЙД», проспект Гагаріна, 112/13, м. Дніпро, Дніпропетровська область), виявлено сальмонелу, – йдеться у повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео