Оксана Бучко

Жителі Тернопільщини стали експертами зустрічі Нового року в Єгипті

Романюк-Єгипет-1-700x471

Вже більше п’яти років шумчанка Вікторія Романюк зустрічає Новий рік у Єгипті. Погода там не зимова +25-26 градусів. А у новорічну ніч найбільше вражає природа із різнокольоровою гамою квітів.

– Я ніколи не планую відпочинок заздалегідь, приміром, за місяць, – розповідає Вікторія на shumsk.info – Завжди виходить якось спонтанно, можна сказати, за тиждень. Бо коли довго вибираємо, ніколи нічого з того не виходить. І путівки, здебільшого, купуємо на 9-10 днів.

Романюк-Єгипет-3-700x525
Романюк-Єгипет-3-700x525

Святкування новорічної ночі проводять у одному з ресторанів. Обходиться таке задоволення у 35 доларів на людину, що дорівнює або навіть дешевше тернопільських ресторанів (центральні заклади беруть 900-1000 гривень, деякі половину суми просто за вхід, прим. ред.).

– Новорічні столи у єгипетських ресторанах дуже шикарні, багато випічки, м’ясних та рибних страв, всілякі делікатеси, все це оригінально прикрашене. Обслуговування на вищому рівні, – продовжує Вікторія. – О 9 годині вечора починається святкування. Цілу ніч грає музика, звучать навіть українські пісні. Виступають танцівниці, аніматори, акробати, розігрують лотереї з різними призами. Хоч у Єгипті й тепло, прикрашають ялинку, бо як без неї. Є багато різної ілюмінації. А ось Діда Мороза і Снігуроньки немає. Що приємно, у залі всі вітають одне одного, намагаються це зробити так, щоб ти зрозумів хоча б декілька слів. Вражає і ввічливість у цій країні.

Фото shumsk.info

Вибір читачів за тиждень

Відео