Віра Олександрович

Тернополянам пропонують платити за комунпослуги у «щасливі години»

Пошта_ф

Вдвічі меншу комісію можна внести при оплаті за комунальні послуги у деяких поштових відділеннях Тернополя.

Проєкт «Щасливі години для платежів» діє із 1 січня 2020 року у 20-ти відділеннях «Укрпошти» (див. таблицю унизу – прим.). Суть у тому, що комісія при оплаті платежів у першій половині дня там буде вдвічі меншою, ніж по обіді. Така ідея дасть змогу забезпечити якісніше обслуговування клієнтів, за рахунок управління клієнтськими потоками у поштових відділеннях, відповідно до потреб споживачів і рівномірного розподілу навантаження на операційні вікна протягом всього робочого дня, впевнені на пошті.

- «Щасливі години для платежів» дають можливість кожному клієнту «Укрпошти» заощадити при оплаті комунальних та інших платежів, за умови відвідування поштових відділень до 13:00, - пояснюють фахівці. – Тому саме у першій половині дня тарифи на оплату платежів у наших відділеннях – нижчі, ніж аналогічна вартість отримання послуг у банківських відділеннях.

Після 13:00 комісія за сплату платежів буде збільшена удвічі від суми, що діятиме у першій половині дня. Відповідно, у другій половині дня поштові відділення «Укрпошти» очікують на відправників та отримувачів посилок, які тепер зможуть користуватися послугами у комфортніших умовах і без черг.

- «Щасливі години для платежів» поширюються на рахунки за комунальні послуги, оплату за телефонний зв’язок/телебачення/інтернет чи будь-які інші регулярні платежі, - уточнюють на пошті. - Враховуючи, що зазвичай людина сплачує відразу декілька квитанцій за місяць, загальна економія - суттєва.

До речі, пілотний проєкт успішно стартував ще влітку у міських відділеннях Харкова і Миколаєва, а восени він був масштабований у відділеннях Маріуполя, Слов'янська, Житомира, Ужгорода, Запоріжжя, Івано-Франківська, Києва, Лисичанська, Сєвєродонецька, Полтави, Рівного, Сум, Херсону, Хмельницького, Черкас, Чернівців, Чернігова, Рубіжного.

Загалом така акція вже діє у 804-х відділеннях поштового зв’язку.

Снимок
Снимок

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео