«На тлі всього загалом все чьотко», – віце-прем’єр розповів про Різдвяні канікули на Тернопільщині

кулеба

Враженнями про те, як під час Різдвяних канікул навідався на Тернопільщину, поділився Віце-прем‘єр-міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба. Після тривалого періоду роботи за кордоном, високопосадовець разом з родиною вирушив у подорож Україною. Як це було він розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.

- Дороги, люди і міста різні – гарні й не дуже. Велич в основному з минулого. Є острівці успішної сучасності, але лише острівці. Багато людської втоми від буденності життя. Чомусь забагато знаків, що з собакою вхід заборонено, але майже скрізь можна домовитися. При цьому загалом наші враження – супер. Це така фішка України, що на тлі всього загалом все чьотко. Ділюся маршрутом і знайденими та перевіреними місцями подивитися-з’їсти-випити, – розповідає Дмитро Кулеба.

За час подорожі сім'я Кулеби побувала на Львівщині та Закарпатті, де загалом сподобалося. А ото про частину Тернопільщини, де побували кияни, відгуки досить прохолодні.

- Почаїв – зручна ночівля перед марш-кидком на Київ. Лавра вражає своєю міщанською охайністю. Кременець – одразу після Почаєва заверніть в центр. Миле містечко із замком на горі, зіпсоване несмаком сучасників, – пише віце-прем’єр.

Фото зі сторінки Дмитра Кулеби у Фейсбуку

Вибір читачів за тиждень

Відео