У спринті Дмитро Підручний поступився срібною медаллю. Біатлоніст також прокоментував друге батьківство

630_360_1552237415-333

Другий день п'ятого етапу Кубка світу відзначився чоловічою спринтерською гонкою. Тернополянин Дмитро Підручний став найкращим з-поміж українських спортсменів.

«Лежку» біатлоніст закрив на відмінно. Останню стрільбу пройшов теж чисто.

Фінішував чинний чемпіон світу, попри два нулі на вогневих рубежах, лише 10-м. До слова, після виходу зі стрільби тернополянин був другим.

Дві гонки четвертого етапу Кубка світу Дмитро пропустив через народження сина: 

- Коли дружина народжувала, я був на зборі в Австрії й до останнього не знав, чи вдасться поїхати додому. На нас чекав етап в Обергофі, та й не було зручних авіарейсів з Австрії. В заключний день збору, перед виїздом на Кубок світу, Юрай Санітра все ж наполіг, щоб я з'їздив додому. Далі в Рупольдингу й Поклюці чекає підготовка до чемпіонату світу, тож просто не буде можливості побачити рідних. Ми знайшли квиток з Франкфурту. Ніхто не знав, що я маю прилетіти, окрім брата, який мене зустрічав. Я влаштував дружині хороший сюрприз. За декілька годин до цього її якраз виписали з пологового будинку... Складно передати словами ці відчуття. З першою дитиною все було інакше. Зараз раніше починаєш усвідомлювати, що ти вже батько вдруге.

Нагадаю, Настя Меркушина пропустить кілька етапів. Це викликано підготовкою до чемпіонату світу. Вчора у спринті Олена Підгрушна посіла 40-у сходинку.

Завтра вболівальників біатлону чекає жіноча естафета.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео