Орест Сарматський

У Тернополі дискутували про орендну плату, субвенції та цивільний захист

Сьогодні відбулася колегія обласної державної адміністрації. Розглядалось питання стану розрахунків і виплати орендної плати за оренду земельних часток сільськогосподарськими підприємствами Тернопільської області за 2019 рік.

Директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Володимир Стахів зазначив, що нині в області понад 531 тис га земель, які перебувають в оренді. 

Укладено більше ніж 304 тисячі договорів оренди. Сума надходжень податку на доходи фізичних осіб на 14,2% більша, ніж у попередньому році, проінформував Володимир Стахів.

Начальник управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Володимир Харченко доповів про освоєння у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ. За його словами, в області було відкрито фінансування для 174 погоджених Мінрегіоном проєктів розвитку інфраструктури громад. На їхню реалізацію освоєно понад 96 мільйонів гривень.

Також під час засідання начальник обласного управління з питань цивільного захисту населення Ігор Лівінський та начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей проінформували присутніх про виконання основних завдань у сфері цивільного захисту за минулий рік.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео