Орест Сарматський

Болгарія очікує тернопільських захисників

5e42a9bf232ac628746994 (Copy)

Болгарський військовий санаторій «Калероя» готовий прийняти військових та ветеранів, у тому числі й з Тернопільщини, захисників із пошкодженнями опорно-рухового апарату та травмами периферичної нервової системи кінцівок.

Про це повідомляє Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

Болгарська сторона та Трастовий фонд НАТО візьмуть на себе всі витрати на проїзд, страхування, харчування та лікування військових. Координує питання збору документів для подальшого направлення списків болгарській стороні Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що відбір кандидатів на лікування здійснюється виключно болгарською стороною. Для проходження реабілітації охочим потрібно подати пакет документів до Мінветеранів. Контактні дані відділу забезпечення прав на оздоровлення Департаменту реабілітації та соціальної реадаптації Мінветеранів: тел.: (044) 281-08-49(39), e-mail: zdrav@mva.gov.ua.

Вибір читачів за тиждень

Відео