Офіційно: стало відомо, чому у Тернополі закрився кінотеатр «Сінема Сіті»

сінема

ТОВ «Сінема Центр» працює в ТРЦ «Подоляни» вже 10 років. Договір оренди приміщення закінчився 8 лютого 2020 року. За десятиліття кінотеатр встиг застаріти як фізично, так і морально. «Подоляни» попросили власників «Сінема Сіті» зробити ремонт приміщення, на що отримали відмову. Відповідь орендодавця була блискавично швидкою – кінотеатру не продовжили договір оренди, тож його довелось закрити. 

Інформація про закриття «Сінема Сіті» вмить облетіла та шокувала всю область. Спершу з’явилась інформація про те, що з кінотеатру звільняють працівників. Згодом з’явились чутки про те, що закриття пов’язане з масштабними ремонтними роботами. І аж тепер ТРЦ «Подоляни» надали офіційну інформацію, що ж трапилось насправді. 

– ТРЦ «Подоляни» проводить політику осучаснення всіх об’єктів, розміщених на території нашого комплексу. Зокрема, було проведено капітальний ремонт і оновлення супермаркету та багатьох магазинів, – йдеться в офіційному зверненні ТРЦ «Подоляни» у Facebook.   

У повідомленні йдеться також про те, що впродовж останніх двох років адміністрація ТРЦ «Подоляни» неодноразово намагалася домовитися з «Сінема Сіті» про оновлення та осучаснення кінотеатру, оскільки часто отримували скарги і звернення відвідувачів стосовно якості обслуговування. 

– ТОВ «Сінема Центр» відмовилось проводити будь-який ремонт чи оновлення об’єкта, який функціонує вже 10 років. Враховуючи практично монопольну позицію «Сінема Сіті» на ринку Тернополя, керівництво кінотеатру вважало за недоцільне вкладати кошти в розвиток та забезпечення якісного надання послуг тернополянам і намагалось продовжити існування кінотеатру в такому жалюгідному стані. Для прикладу в інших містах (Київ, Вінниця) кінотеатри мережі оновилися та оснащені новітньою технологією 4DX: більше 20 спецефектів дозволяють глядачеві повністю зануритися в кіно реальність, – констатує ТРЦ «Подоляни».  

Враховуючи всі фактори, адміністрація ТРЦ «Подоляни» прийняла рішення не продовжувати договір оренди ТОВ «Сінема Центр». На даний час діяльність кінотеатру зупинена, оскільки відсутні правові підстави для подальшої його господарської діяльності.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео